Pénzkeresés otthonról 2

Pénzkeresés otthonról

1. Egy előadással kezdődött

Pénzkeresés otthonról az online marketing segítségével – lehetséges ez? Szerintem igen. Mutatom, hogyan. Te hiszel az online marketing erejében? Itt a válasz a kérdéseidre…
Mint azt már egy korábbi blogbejegyzésemben is említettem a siker titka kapcsán, 2017. november 25-én, a Lurdy Moziban tartott, első 8.8 Motivációs Show-n és Díjkiosztó gálán az a megtiszteltetés ért, hogy én is tarthattam egy előadást.
Prezentációm témája az online marketing, és az abban rejlő lehetőségek voltak. Nem véletlenül választottam címnek a “Kvantumugrás az online marketinggel” mondatot.

Pénzkeresés otthonról

Pénzkeresés otthonról az online marketing segítségével

Hiszem és vallom, hogy óriási lehetőségek rejlenek az internetes világban, az online kereskedelemben. És aki azt hiszi, hogy már minden lehetőséget kiaknáztunk, már minden jó ötletet megvalósítottunk, már úgymond “telített a piac” – az hatalmasat téved!

Igazából még csak most járunk az út elején – főleg itt Magyarországon. Ezt részletesen ki is fejtem az előadásomban, ezzel is rávilágítva, hogy mennyire előnyös és hasznos, ha most csatlakozik be valaki a folyamatba. A pénzkeresés otthonról az internet segítségével már nagyon is valóságos fogalom itt a jelenben – de ez még csak a Jövő kezdete. 🙂

2. Pénzkeresés otthonról – de nem akárhogyan

Az előadásomban igyekeztem mindenki számára érthetően megfogalmazni a mondandómat, hogy azokhoz is eljusson az üzenetem, akik esetleg még soha nem foglalkoztak korábban az online marketing világával. Egyrészt azt mutatom be különböző számokon, adatokon és nemzetközi kutatások eredményein keresztül, hogy milyen óriási potenciál van a Te számodra is az online bizniszben.

Másrészt a végén elárulok Neked két konkrét tippet (“titkos” receptet) is, hogyan tudod elérni, hogy a weboldaladon / webáruházadban a forgalom akár a többszörösére növekedjen!

Szóval azt javaslom, nézd végig ezt a 30 perces előadást, bízom benne, hogy számtalan érdekes információval, gondolattal és felismeréssel szolgál Neked az online marketing területén. De leginkább azt remélem, hogy találsz benne olyan tippet vagy hasznos tanácsot, ami segít Neked a céljaid elérésében, a saját üzleti sikereid felépítésében.

Jó szórakozást a videóhoz:

A pénzkeresés otthonról témájához pedig zárógondolatként itt van egy régi kínai közmondás:
Ha hallasz valamit, elfelejted.
Ha látsz valamit, arra már emlékezni fogsz.
De ha már csináltad, akkor fogod csak igazán megérteni.

Ha csinálni is akarsz valamit, itt tudod megtenni az első lépést.

1 hozzászólás

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..