Online munka otthon

Online munka otthon

1. Megéri alkalmazottnak lenni?

Szerinted mennyi pénzt hozhat a konyhára az online munka otthon? Egyáltalán mennyi bevételed lehet az Online Network Marketingből?
Egy másik blogbejegyzésemben már kérdeztem Tőled, hogy mennyire vagy elégedett a jelenlegi munkahelyeddel, mit jelent számodra munkahelyi motiváció. Most egy kicsit tovább megyek, és kíváncsi lennék arra is, hogy Te vajon meddig szeretnél még alkalmazott lenni?

Bocsáss meg, ha túl személyeskedő a hangnem, de tapasztalataim szerint a legtöbben nem elégedettek a fizetésükkel, mégsem tesznek semmit. Azzal is tökéletesen tisztában vannak, hogy nem is fog jelentősen emelkedni a bérük a következő években (legalábbis nem túl valószínű), de ez sem sarkallja őket cselekvésre. A Haszon Magazin 2017. novemberi számában azt írják, hogy ma Magyarországon a nettó átlagkereset 194 000,- Ft.

Ha ennél kevesebbet keresel, az (legyünk őszinték) nem sok mindenre elég. Ha pedig többet, akkor pontosan az a helyzet, amit már fentebb is írtam: mivel már így is többet keresel, mint a legtöbb alkalmazott ma Magyarországon, ezért elérted úgymond a “bérplafont”. Nagyobb és jelentősebb fizetésemelésre már nemigen számíthatsz a közeljövőben. Persze ha ez nem így van annál a cégnél, ahol Te dolgozol, akkor minden tiszteletem a Tiéd.

Ennél már csak az a szomorúbb tény, hogy még ez sem egy biztos bevételi forrás. Hiszen csak addig kapsz fizetést, amíg megvan az állásod. Ha valamilyen oknál fogva kirúgnak, vagy esetleg tönkremegy a céged, máris ott maradsz 0 jövedelemmel. Tehát akik azt mondják, hogy csak vállalkozónak lenni kockázatos, mert az alkalmazotti lét egy biztos megélhetési forma – ők csak egy álomvilágba ringatják magukat. És ezt nem én mondom, hanem nálam sokkal okosabb és befolyásosabb emberek, ebben a dokumentumfilmben:

Igaz, hogy ez egy hosszabb videó, de érdemes végignézned, mert olyan nagyszerű emberek szólalnak meg benne, mint Brian Tracy, Robert Kiyosaki, Les Brown, Bob Proctor, Eric Worre és még sorolhatnám. Már a címe is sokatmondó: A vállalkozó felemelkedése.

2. Neked való az online munka otthon?

Ha végignézed a filmet, nem csak arra kapsz választ, hogy miért éri meg jobban vállalkozóként mint alkalmazottként élned (bár szerintem ezt részben Te is sejted). Arra is rávilágít, hogy miért lehet jó alternatíva az online munka otthon, ill. milyen fantasztikus lehetőségek vannak az Online Network Marketingben. Ebben a klasszikus MLM 21. századi, továbbfejlesztett változatában, és milyen pénzösszegek mozognak valójában ebben az üzletben. Most biztosan azt gondolod, hogy túlzok, de ha megnézed, látni fogod Te is a videóban, hogy konkrét számokat és összegeket mutatnak meg. És annyit elárulhatok: igen magasak ezek a számok. 🙂

Online munka otthon 2

Online munka otthon: a 21. század jövedelemforrása

Szóval ha érzed valahol a szíved mélyén, hogy nem szeretnél életed végéig valaki másnak dolgozni, valaki másnak az álmait megvalósítani, akkor azt tanácsolom Neked, hogy mindenképpen nézd végig ezt a dokumentumfilmet!

Nem csak érdekes és szórakoztató, hanem rengeteg hasznos gondolat elhangzik benne, sokat lehet tanulni belőle. Ha pedig kedvet kaptál hozzá, hogy Te is elkezdj felépíteni egy saját online vállalkozást, ráadásul mindezt kockázat és befektetés nélkül, akkor itt tudod megtenni az első lépést.

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..