Passzív jövedelem otthoni munka 2

A Profession.hu is megírta: fontos a passzív jövedelem!

1. A passzív jövedelem fogalma

Mi is az a passzív jövedelem? Lényegében bármilyen olyan pénzkereset, ami akkor is Nálad landol (a pénztárcádban vagy a bankszámládon), ha nem végeztél közvetlenül munkát érte. Vagyis nem a munkaidődet cserélted el pénzre. Ha Te is szeretnéd elérni, hogy ne Neked kelljen dolgoznod a pénzért, hanem az dolgozzon Érted, akkor figyelmedbe ajánlom a Profession.hu oldalán (Magyarország legnagyobb álláskereső portálja) nemrégiben megjelent cikket, melyet ezen a linken olvashatsz.

A cikk is rámutat, hogy kezdetben kecsegtető keresetkiegészítés, később, hosszútávon akár megélhetést is tud biztosítani a passzív jövedelem. De a legtöbb embert visszatartják a félelmei, a paradigmái, vagy ami még rosszabb, a környezetében élők negatív megjegyzései…Magadra ismersz?

2. Miért fontos, hogy legyen passzív jövedelmed?

A legtöbben tökéletesen tisztában vannak vele, hogy hosszútávon csak és kizárólag a passzív jövedelem lehet a megoldás, ha jelentős mértékben növelni szeretnék a házi pénztár “bevétel oldalát”. Hiszen a nap Neked is csak 24 órából áll, tehát az sem olyan optimális, hogy a főállásod mellett bevállalsz még két másodállást, és aztán semmi időd nem marad magadra vagy a hobbijaidra. Arról már nem is beszélve, hogy a családod maximum fényképeken lát… Te is ebbe a kategóriába tartozol? Nem gondolod, hogy jó lenne továbblépni, és nem ezen a szinten megragadni?

Passzív jövedelem otthoni munka

Passzív jövedelem otthoni munkával

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy itt és most lehetőséged van rá, hogy az online marketing legmodernebb eszközeit felhasználva, Te is felépíts egy tartós, passzív jövedelemforrást? Mindezt kiváló minőségű termékekkel, melyekre valós piaci kereslet / igény van!

Akkor miért nem vágsz bele? Téged mi tart még vissza? Az otthoni internetes munka számodra is egy kiváló lehetőség lehet.

Nem kockáztatsz semmit, hiszen pénzt nem kell befektetned, kizárólag időt és munkát, viszont akár fél éven belül elérheted, hogy egy automatikusan pénzt termelő online gépezeted legyen…

Nos, készen állsz? Ahogyan a klasszikus Szabó Péter gondolat hangzik: ne attól félj, hogy az Életed véget ér, hanem attól, hogy soha nem kezdődik el igazán…

Nézd meg ezt a videót, és összeáll a kép! 🙂

6 hozzászólás

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..