Karrier tanácsadás

Karrier tanácsadás

1. Hol érdemes elkezdeni?

A karrier tanácsadás talán nem az én asztalom, ebben a blogbejegyzésben mégis arra vállalkozom, hogy mutatok Neked egy lehetséges utat. Te is vágysz a karrierre? Te is szeretnél egy saját, sikeres üzleti vállalkozást felépíteni? Korábbi blogbejegyzéseimben már számtalanszor írtam róla, ezért most nem is szeretném újból előhozni a témát. Egyszerűen csak szeretném kihangsúlyozni, hogy továbbra is ez a véleményem: az Online Network Marketing és az online kereskedelem a következő évek egyik meghatározó és legsikeresebb üzletága lesz. Sőt, valójában már most is az.

Ehhez csak egy újabb kis adalék információt szeretnék megosztani Veled, amit a Haszon Magazin 2017. novemberi számának utolsó oldalán találtam. Egy kördiagram. Egy színes ábra, ami teljesen megbabonázott. Egy aktuális kimutatás, ami annyira lenyűgözött, hogy egyszerűen muszáj volt beszkennelnem, hogy itt és most megoszthassam Veled is.

Karrier tanácsadás 2

Karrier tanácsadás: mivel érdemes foglalkoznod?

Engem csodálattal és ámulattal tölt el, szinte beleborzongok, ha végiggondolom a következőket: az alatt az idő alatt, míg Te idáig eljutottál ennek a blogbejegyzésnek az olvasásában, a világon összesen 750 000 millió (!) dollárt költöttek el az emberek online. Ne aggódj, többször is megnéztem, nem írtam el a számot. 🙂
Igazából könnyebb is leírni, mint kimondani, hogy mennyi pénzt költenek el az emberek az interneten egyetlen perc (!) leforgása alatt: 750 000 000 000 USD.

2. Neked is teremnek babérok ebben az üzletágban?

De valójában most nem erről szeretnék írni, csak szerettem volna Neked is megmutatni, hogy mekkora piacról beszélünk, amikor azt mondjuk: internetes kereskedelem, vagy pénzkeresés interneten. Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy nem csak itt végtelen a lehetőségek száma, hanem előtted sincsenek korlátok? Valójában csak a saját önkorlátozó hitrendszered áll az utadban. De én most nem filozófiai szempontból szeretném megközelíteni a témát, hanem technikai szempontból. Ugyanis ha úgy döntesz, akár Te is beállhatsz azok közé, akik számára nincsenek határok. Akik tudják, mi a siker titka.

Elmondom, mire gondolok konkrétan. Ha úgy tetszik, ennél a résznél kezdődik a karrier tanácsadás. Szinten minden munkahelyen lehetőséged van rá, hogy végigjárd a “szamárlétrát”. Elkezded valami egyszerű pozícióban, aztán ahogy fejlődsz szakmailag, szép lassan haladsz előre, többször is előléptetnek. Optimális esetben.

Karrier tanácsadás 3

Karrier tanácsadás: nem minden munkahelyen igazságos az előléptetés módszere

Persze tudjuk, hogy az Életben ez nem mindig így működik. Sokszor van az, hogy habár Te vagy a jobb és a felkészültebb, de “véletlenül” a nagyfőnök unokahúgát vagy haverját léptetik elő helyetted. Ő kapja meg a hőn áhított állást egy “rejtélyes oknál fogva”. Ismerős a helyzet? Én is számtalanszor jártam így anno a hajós pályafutásom során. Valahogy nekem mindig kétszer annyit kellett bizonyítanom, és háromszor annyit kellett küzdenem, hogy előrébb jussak.

3. Karrier tanácsadás nem hagyományos módon

Ennek azonban nem muszáj mindig így lennie. Létezik ugyanis egy ennél sokkal de sokkal igazságosabb rendszer is. Ez pedig a DXN üzleti hierarchiája, vagy ahogy hivatalosan nevezik, Marketing Terve. Először is kizárólag teljesítmény alapú. Vagyis senkit nem érdekel, hogy mennyire vagy szimpatikus a Cég vezetőinek: ha teljesíted a kiírt feltételeket – előléptetnek. Kész. Senki nem vitatja, senki nem kérdőjelezi meg.

Másodszor a legtöbb MLM céggel ellentétben nincsen elvárt normatíva. Nincs egy minimum, amit muszáj minden hónapban teljesítened ahhoz, hogy megtarthasd a már elért szintedet / pozíciódat. Vagyis ha valamilyen oknál fogva pár hónapon keresztül nincsen időd / kedved foglalkozni az üzlettel, vagy egyszerűen csak nem úgy jönnek össze a dolgok, semmi gond! Ott folytathatod, ahol abbahagytad! Semmit nem veszítettél, semmit nem buktál el. Szerintem nincs még egy ilyen munkahely vagy cég a világon, ahol ugyanezt elmondhatnád. Vagy a Tied ilyen? 🙂

Karrier tanácsadás 4

Karrier tanácsadás: ha megéri küzdeni, ne add fel!

De nem is részletezem tovább, hiszen ha érdekel, bármikor letöltheted ezen a linken, ugyanis nyilvános. Nincsen benne “titkos” vagy apró betűs rész. Nyugodtan tanulmányozd át, hogy Te is tisztában legyél vele, milyen nagyszerű és csodálatos jövő vár Rád ennél a Cégnél. Persze, csak ha Te is úgy akarod. Ahogyan már az elején is leszögeztem: nem célom a karrier tanácsadás, csak szeretnék Neked megmutatni egy lehetőséget

Ha kérdésed lenne a DXN Marketing Tervvel kapcsolatban, vagy bármilyen más témában, keress meg nyugodtan!
Addig is sok sikert Neked a céljaid elérésében, az álmaid megvalósításában! Az oda vezető úton itt tudod megtenni az első lépést.

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..