Internetes munka otthonról

Internetes munka otthonról

1. Mire kell odafigyelned?

Az internetes munka otthonról többféle formában is lehetséges. Szerintem a legkellemesebb módja ezek közül a kávé biznisz. Miért pont a kávé biznisz? Vizsgáljuk meg együtt a témát!
Számtalan könyvet elolvastam, rengeteg előadást meghallgattam, és nagyon sok tréninget elvégeztem online marketing és értékesítés témakörben. Mindenhol azt mondják, hogy alapvetően 2 dologra vezethető vissza, ha nem működik a bizniszed, ha nincs elég megrendelésed a webáruházadban / weboldaladon.
Az egyik, ha nincs elég látogatód, a másik, ha nem piacképes a terméked / szolgáltatásod, amit árulsz. Én most az utóbbi kérdéskörrel szeretnék foglalkozni.

Mit jelent az, hogy a terméked nem piacképes? Véleményem szerint ennek is 2 oka lehet: az egyik, hogy nincsen rá valós piaci kereslet (magyarul nincs igazán szüksége rá az embereknek, vagy csak nagyon kevés kivételnek). A másik, hogy nem megfelelő az ár-érték aránya (magyarul túl drága a minőségéhez képest).

Internetes munka otthonról 2

Internetes munka otthonról: keress pénzt a kávéval!

2. Nézzük meg magát a terméket!

Most vizsgáljuk meg ezen szigorú szempontok alapján a mi termékünket, a DXN kávéját! Azzal nehéz volna vitatkozni, hogy igen komoly piaci igény van rá, mert bizonyára már Te is olvastad számtalan helyen, vagy legalábbis hallottál róla: a felnőtt lakosság 83%-a naponta iszik kávét, a világon átlagosan több mint 2,25 milliárd csésze kávé fogy naponta! Ez elég sok potenciális Vásárló? 🙂

Nézzük a másik faktort. Ezt sokan félreértik, és úgy magyarázzák, hogy ez többe kerül, mint a legtöbb, boltokban kapható kávé. Ez kétségtelen tény. Na és?
Mindenki tisztában van vele, hogy többnyire ami jobb, az drágább is. Senki nem sétál be egy Mercedes szalonba azzal az elvárással, hogy majd ott olyan árakat fog találni, mint egy Suzuki autókereskedésben. Senki nem gondolja komolyan, hogy majd egy belvárosi ötcsillagos étteremben olyan számlát fog kapni a vacsora elfogyasztása után, mint egy Mekiben. Senki nem várja el, hogy annyiért tudjon egy Chanel parfümöt venni, mint egy Fa dezodort. És még sorolhatnám napestig a példákat – a lényeget érted. Ezek alapfogalmak, amikkel mindenki tisztában van és elfogadja.

 

Internetes munka otthonról 3

Internetes munka otthonról: figyelj a minőségre is!

Nem csak azt kell nézni, hogy mennyibe kerül, hanem azt is, hogy mit kapsz érte. Én korábban rengeteg különböző típusú bolti kávét megvettem és kipróbáltam, mert mindig is imádtam kávézni. De egyiktől sem múlt el a gyomorégésem, sőt a legtöbbtől csak még rosszabb lett. De ez normális, hiszen egyiknek sincsen gyógynövénytartalma, egyik sem lúgosító hatású. Így aztán nincs is okom felháborodni. Magasabb a Ganoderma kávé ára? Igen. Többet kapok (minőségben és szolgáltatásban / élményben) a pénzemért? Igen. Akkor megéri nekem megvenni? Naná! 🙂

3. Internetes munka otthonról – profi módon

Viccet félretéve, egy dolgot Neked is fontos megértened az offline vagy online kereskedelemben: ha az emberek csak a termékek árait néznék, csak az volna fontos a számukra, hogy minél olcsóbban vásárolhassanak valamit, akkor mindenki a legegyszerűbb ruhákban járna, és a drága / márkás ruhagyárak már mind tönkrementek volna. Akkor mindenki egy egyszobás panelben lakna, és a szép, kertes házakat megépítő vállalkozások már mind bezárhattak volna…mondjam tovább? Szerintem felesleges, biztos vagyok benne, hogy érted, mire célzok. Az internetes munka otthonról nem azt jelenti, hogy próbálj meg mindenáron “rátukmálni” az emberekre valami olcsó, gagyi “cuccot”.

Persze lehet erre is használni, hiszen az online világban működik a nagy számok törvénye: viszonylag könnyen el lehet jutni az internet segítségével sok emberhez, rövid idő alatt. De Te ne erre használd, ha hosszútávon gondolkozol, és szeretnél felépíteni egy olyan stabil üzletet, amelyből rendszeresen passzív jövedelmed származik.

Internetes munka otthonról 4

Internetes munka otthonról: csinálj valami különlegeset!

Első lépésként azt javaslom Neked, hogy próbáld ki Te magad is ezt a fantasztikusan finom kávét, és győződj meg a jótékony hatásairól! Rendelj meg egy dobozzal, és ne igyál semmilyen más kávét legalább 2 héten keresztül. Meglátod, ezt követően már nem is akarsz majd más kávét inni! Ha pedig ez bekövetkezik, Te is úgy fogsz majd gondolkodni mint én: igazából akkor is DXN kávé fogyasztó maradnék, ha egy fillér hasznom sem származna belőle. Az már csak extra bónusz, hogy még a pénzkeresés otthonról is lehetséges vele… 🙂

Te mit gondolsz mindezekről? Ha Te is látsz benne fantáziát, és Te is szívesen felépítenéd a saját, online kávé bizniszedet, akkor itt tudod megtenni az első lépést.

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..