DXN jutalékod érkezett

DXN jutalékod érkezett

1. Álom vagy valóság?

DXN jutalékod érkezett. Mit szólnál hozzá, ha minden hónap 10. napján, ezzel a tárgymezővel kapnál egy e-mailt? Majd az e-mailben lévő linkre kattintva, már látnád is a pontos pénzösszeget, és csak azt kellene eldöntened, hogy felhasználod utalvány formájában termékek vásárlására, vagy inkább átutalják Neked a bankszámládra. Mindezt pontosan, kiszámíthatóan, minden hónapban, Életed végéig…

Jól hangzik?
Márpedig ez nem fikció és nem mese. Számomra, és a Munkatársaim számára már egy ideje maga a valóság: egy valóra vált álom!
Itt van bizonyítéknak egy képernyőfotó, amit a saját e-mail fiókom beérkező levelek mappájában készítettem. A DXN ugyanis minden hónap 10. napján ezzel az örömteli levéllel lep meg engem.

És tudod, mi a legszebb az egészben?
A jutalék összege kizárólag tőlem függ. A teljesítményemtől. Attól, hogy mennyi munkát, időt és energiát fektettem bele. Ennek az ellenértékét kapom / kapjuk vissza pénz formájában. Abszolút nem számít, hogy mennyire vagyok szimpatikus a főnöknek, vagy valamelyik “csókos” kollégának. Ez mind lényegtelen. A DXN-t ezek a dolgok teljesen hidegen hagyják szerencsére.. 🙂

2. Amikor fizet Neked a DXN

De ez még nem minden. A legszebb az online hálózatépítésben, ami az otthoni internetes munka (szerintem) legkényelmesebb és legprofitábilisabb formája, hogy egy bizonyos idő után érvényesül a hatástöbbszörözés elve. Ez valami olyasmi, mint a kamatos kamat. Vagyis nem kell sokkal több időt, munkát és energiát bele fektetned, mégis sokkal több lesz a bevételed, hála a Munkatársaid által működtetett webáruházaknak, ami után szintén kapsz jutalékot a DXN-től! Nem hiába mondta azt Albert Einstein: “A világ legnagyobb matematikai felfedezése a kamatos kamat.” Az egész rendszernek a lényegét összefoglaltam Neked, ebben az 1 perces videóban:

Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy a DXN vállalatcsoport, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a “One Dragon”, “One World – One Market” and “One Mind” koncepciót. A DXN a ganoderma gomba és a spirulina alga termesztésétől, feldolgozásától, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége, és csúcsminőségű termékei garantálják a vállalat és munkatársainak sikerességét. Ha szeretnéd, Te is tagja lehetsz ennek az országokat átívelő Csapatnak. A DXN a világ direkt értékesítő vállalatai közül az előkelő 28. helyet foglalja el! Erre szokás azt mondani: erős és biztonságos anyagi és szakmai háttér.

DXN jutalékod érkezett 2

Mikor érdemes csatlakoznod a DXN-hez?

3. Velünk tartasz?

Nem is folytatom a sort, mert igazából nem az volt a célja ennek a blogbejegyzésemnek, hogy bármiről is meggyőzzelek Téged, hanem, hogy egy kis “kóstolót” adjak Neked abból az életformából, amit Te is élhetsz, ami számodra is lehetséges…ha Te is akarod. Vagy csak szeretnéd? Mert nagyon nem mindegy, de ez már egy másik történet. 🙂

Van egy rossz hírem, de ezt rögtön az elején tisztáznunk kell: munka nélkül nem fog menni! Hiába a professzionális online marketing és a különböző segédanyagok, a saját sikeredhez elsősorban TE kellesz! A DXN megadja a kellő hátteret és támogatást, valamint a csúcsminőségű termékeket. Én szívesen segítelek és támogatlak az úton a szakmai tanácsaimmal. De a rendszert Neked kell majd működtetned, Nélküled nem fog elindulni a saját pénztermelő gépezeted. Ha ezek után is van még kitartásod, olvass tovább!

Ezen az oldalon nem találsz semmilyen letölthető tanulmányt, és nem akarok Neked semmit eladni. Egy lehetőségre hívom fel a figyelmedet. Az én sikerem Nélküled is garantált, a Tiédhez TE kellesz!

Ha úgy döntesz, hogy Te is akarsz mostantól kezdve minden hónapban jutalékot kapni, én szívesen megmutatom Neked az utat, hogyan lehetséges. Indulhatunk?

8 hozzászólás

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..