Bitcoin befektetés 2

Bitcoin befektetés

1. Kezdjük az alapoknál!

Érdekel a Bitcoin befektetés? Hogyan lehetséges passzív jövedelem a kriptovaluta segítségével? Számoljunk együtt! Szereted a matekot? Ha nem, ez a kalkuláció akkor is tetszeni fog Neked. 🙂

2013. augusztus 20-án a Bitcoin hivatalos árfolyama 102,85 USD volt.
A mai napon, amikor ezt a bejegyzést írom, 2017. november 28-án pedig 9938,95 USD.
Nem nehéz kiszámolni, hogy ha anno 2013-ban, Szent István ünnepén vettél volna egyetlen 1 darab Bitcoint, akkor azt ma 9836,10 USD nyereséggel tudnád eladni. Aktuális árfolyamon átszámolva ez 2 575 444,- Forint tiszta haszon. Magyarul: 4 év leforgása alatt, kb. 30 000 forint befektetésével, több mint 2,5 millió forint profitot tudnál realizálni. Nem is rossz, igaz?

Bitcoin befektetés

Bitcoin befektetés: számoljunk együtt!

Persze, most bárki mondhatná, hogy jó-jó, de ki sejtette 2013-ban, hogy ekkorát fog ugrani a kriptovaluta árfolyama, vagy hogy egyáltalán lesz belőle valami, megéri pénzt belerakni? Ki merte volna megjósolni, hogy a Bitcoin befektetés megtérül-e? Valószínűleg senki, vagy alig néhányan. De igazából nem is kell olyan messzire visszamenni az időben.

2. Mikor hasznos a Bitcoin befektetés?

Azt mondják, mindenki saját magából indul ki, ezért engedd meg, hogy elmeséljem Neked a saját sztorimat. Én idén (2017) januárban, születésnapom alkalmából, megleptem magamat egy Bitcoin-nal. Szóval vásároltam egyet akkori árfolyamon (2017.01.17.) 857,51 dollárért. Jó befektetésnek gondoltam. Az is volt. 🙂

Persze, most mondhatják a „hivatásos” kételkedők, hogy mit érek ezzel az óriási árfolyam-különbözettel, ha nem adom el, nem tudom realizálni a 9081,44 USD nyereséget. Ez igaz. De egyrészt piszkosul jó érzés, hogy mindössze 10 hónap alatt megtízszereztem a befektetésemet – ez 1000%-os nyereség!

Másrészt az a helyzet, hogy ezzel korántsem ért véget a történet. Ugyanis, amit kevesen tudnak, hogy a kriptovalutát ugyanúgy be lehet fektetni, mint a „hagyományos” pénzt. Csak éppen itt is sokkal nagyobb lehetőségek vannak.

Bitcoin befektetés 3

Bitcoin befektetés: figyeld az árfolyamot!

Ha napjainkban bankba teszed a pénzedet, és lekötöd egy évre, örülhetsz, ha 1-2 % kamatot kapsz rá. Maximum. Ezzel szemben, ha befekteted, kvázi „lekötöd” a Bitcoin virtuális pénzedet, akár naponta ennyit kamatozhat. És ez most nem elírás. Ha okosan forgatod a Bitcoin vagyonodat, jól kezeled a Bitcoin befektetés portfóliódat, akár 1-2 % profitot is elérhetsz rajta. Ráadásul naponta kifizetik Neked a hasznot, csak magát a tőkét kell bent hagynod egy évre. Hogy ez hogyan lehetséges? Hogyan működik? Ez már a következő blogbejegyzésem témája lesz.

3. Hogyan tudsz Bitcoint vásárolni?

De előtte még tisztázzuk az alapokat: hogyan és hol tudsz Bitcoint vásárolni? Erre többféle lehetőséged is van, de ami a lényeg: nem kell egyből sok pénzt beletenned!
Tudtad, hogy már 100 USD befektetésével is vásárolhatsz Bitcoint?
A Bitcoin legbiztonságosabb, nemzetközileg elismert kereskedelmi platformját ezen az oldalon találod.
A teljes regisztrációs folyamat angol nyelven zajlik, de ha valahol elakadnál, szívesen segítek Neked! Rengeteg hasznos információt és további tippeket találsz a kifejezetten ebben a témában létrehozott Facebook oldalamon.

1 hozzászólás

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..