A siker titka

A siker titka

1. Létezik egyáltalán ilyen titok?

Mi a siker titka? Nagyon sok véleményt és tanulmányt, különböző elemzéseket és esszéket lehet olvasni a témában. Nem is beszélve a motivációs videókról, amik ezrével vannak fent az interneten. Nem állítom, hogy én megtaláltam a titok kulcsát, de szívesen adok Neked pár tippet és tanácsot, hogy szerintem mi az, ami segíthet. Kérlek ne is úgy tekints erre a blogbejegyzésre, mint valami “kinyilatkoztatásra”, ahol majd elárulom Neked a tutit. 🙂

Sokkal inkább tekintsd ezt egy személyes élménybeszámolónak az első 8.8 Motivációs Show-ról és Díjkiosztó gáláról. Mert valójában az is.

A siker titka 2

A siker egyik titka: egy jó Csapat

2. Egy fontos összetevő: az emberek körülötted

Nem túlzás azt állítani, hogy történelmi jelentőségű volt az első, 2017.11.25-én megtartott 8.8 Motivációs Show és Díjkiosztó Gála. Azt gondoltam, úgy igazságos, ha azoknak is engedek némi betekintést e fantasztikus rendezvény “kulisszái mögé”, akik valamilyen oknál fogva nem tudtak rajta személyesen részt venni. Bízom benne, hogy az ebben a bejegyzésben látható képek és rövid beszámoló némileg visszaadják annak a csodálatos és emelkedett hangulatnak legalább egy részét, amely egész nap uralkodott a telt házas (!) rendezvényen.

Már az esemény neve is sokat elárul: Motivációs Show és Díjkiosztó Gála. Azonban ha még hozzátesszük, hogy helyszínül a Lurdy Mozi egyik termét béreltük ki, akkor sejtheted, hogy ezúttal valami igazán “nagy durranással” készültünk.

Csak ajánlani és javasolni tudom Neked, hogy ha már megtetted az első lépést azzal, hogy ezt a blogbejegyzést olvasod, és így kifejezted határozott szándékodat, hogy szeretnéd felépíteni a saját bizniszedet az online kereskedelem területén, és ezzel folyamatos passzív jövedelmet biztosítani magadnak, akkor változtass a hozzáállásodon! Itt az ideje, hogy megtedd a következő lépést, és ismerkedj meg Hozzád hasonló gondolkodású emberekkel. Legyél egy olyan közösség tagja, akik bármikor szívesen segítenek Neked a céljaid elérésében! Vagyis vegyél személyesen is részt minél több ilyen rendezvényen – erre buzdítalak! Ilyenkor lehetőséged nyílik rá, hogy akár személyesen megkérdezd azoktól az emberektől, akik már elértek valamit az Életben, hogy számukra mi a siker titka.

Lépj ki a komfortzónádból, gyere el az ilyen találkozókra, és ismerd meg a DXN céges hátterét és a vezetőket! Kérdezz tőlük bátran, meglátod, ők is csak hús-vér emberek, mint Te vagy én… 🙂

A siker titka 3

A siker másik titka: tanulj és fejlődj

3. A siker titka: folyamatosan képezd magad

Persze nem csak a szórakozásról, hanem a tanulásról, új ismeretek szerzéséről is szól egy ilyen nap. Én például egy sokakat érdeklő témáról, az online marketingről, és az ebben rejlő lehetőségekről tartottam előadást, “Kvantumugrás az online marketinggel” címmel.

Tamás kollégám az El Camino zarándokútja során tett érdekes és különleges tapasztalatairól, Szilárd kollégám pedig a mindennapi motiváció fontosságáról mesélt.
Különlegessé tette az eseményt, hogy személyesen Kócsó László, a magyarországi DXN alapítója és vezetője is tartott előadást. Ő pedig felvázolta, hogy milyen nagyszerű jövő vár Rád, rám, és mindenkire, aki most megragadja a lehetőséget. Aki kihasználja az online hálózatépítés fantasztikus lehetőségeit a DXN által.

Szerintem nincs mit hozzáfűzni, már pusztán az eddigiek alapján is láthatod, hogy valóban csodálatos egy ilyen nap, sokat segít mindenkinek a személyes és szakmai fejlődésben.

Nem mellékesen, egy ilyen rendezvényen megismerkedhetsz olyan emberekkel, akik már sikeresen működtetnek egy saját online üzletet. Sőt beszélgethetsz olyan kollégákkal is, akik már évek óta kizárólag passzív jövedelmeikből élnek, tehát nincs már szükségük hétköznapi állásra.

A siker titka 4

A siker titka más megfogalmazásban

Szóval mindenképpen javaslom Neked, hogy ha csak teheted, vegyél Te is részt hasonló rendezvényeken. Szánj rá egy napot, a saját céljaid elérése érdekében megéri a befektetés – hidd el, nem fogod megbánni! Már pusztán az inspiráló közeg maga is olyan pozitív hatással van Rád, hogy könnyebben megérted, mit is jelent számodra a siker titka.

Ha a legközelebbi rendezvényünkön Te is szívesen részt vennél, vagy egyszerűen csak szeretnél velünk együtt tanulni és fejlődni, és egy nagyszerű közösség tagja lenni, akkor nézd meg ezt a videót, és utána csatlakozz hozzánk! 🙂

4 hozzászólás

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..